GYM Squashclub

Kies de formule die bij jou past, losse of vaste reservaties mogelijk

Welkom bij GYM Squashclub. Hier kan u eenvoudig een tennis veld los huren of door middel van credits via ons reservatie systeem. Ook kunt u op vaste basis voor een ganse periode reserveren. Maak uw gratis account aan en reserveer uw terrein.

Zin in een sportieve uitdaging? Kom en ontdek de 5 squashbanen in ons sportcentrum!

Squash is een populaire sport die geweldig is voor het opbouwen van uithoudingsvermogen en het verbeteren van je reflexen. Het wordt gespeeld op een kleine baan met een racket en een kleine ruberen bal. Het is een snelle racket sport die geschikt is voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

Ons sportcentrum beschikt over vijf squashbanen die beschikbaar zijn voor verhuur. Of je nu een beginner bent die de basis van het spel wil leren, of een gevorderde speler die graag zijn vaardigheden wil testen, onze faciliteiten zijn perfect voor iedereen.

Bovendien organiseren we elke maandag social squash, waarbij spelers van alle niveaus elkaar kunnen uitdagen. Het is een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van deze fantastische sport.

U hoeft geen lid te zijn om onze squashbanen te huren of deel te nemen aan social squash. We hebben alle benodigde materiaal te huur, dus het enige wat je nodig hebt, is jezelf en een sportieve instelling!

Kom gerust even langs ons Sportcentrum gelegen op de grens van Schoten, ‘s-Gravenwezel en Schilde. Onze vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te helpen en je te begeleiden bij je eerste stappen op de squashbaan.

 

Tarieven

Op sportcentrum GYM kan je eenvoudig uw squash veld reserveren per halfuur.  

Jeugdtarief <16 jaar

"Double or nothing"
by Mister C

Reservatie met credits

Het online credit systeem is de troef van GYM Sportcentrum. U kan snel een account aanmaken en geld opladen op uw virtuele rekening. Daarmee kan u en de rest van uw gezin een terrein reserveren op GYM. Deze virtuele rekening kan voor alle sporten gebruikt worden!

Tarieven zijn hetzelfde als de losse reservaties.

 

Social Evening

U kan zich inschrijven voor Social Evening op onze club. Tijdens deze Social Evening beoefent u pickleball of squash met beginnende tot gevorderde spelers.

Inschrijven in 3 stappen:

Stap 1: Download onze IClub Play app. Vul onze clubnaam ‘Gym Sportcentrum’. Maak een nieuw account aan mocht u deze nog niet hebben. Vul hierbij al uw gegevens in. Zie onze brochure onderaan stap 3.

Stap 2: Wanneer u een account heeft aangemaakt klikt u op ‘inschrijvingen-Gym Padel Play Days’. Selecteer de sport en datum die u verkiest.

Stap 3: Klik op ‘Ik bevestig’. Selecteer uw betalingsmethode en voer de betaling uit. U krijgt een bevestiging van reservatie via mail.


Vaste reservatie

U wilt wekelijks op hetzelfde tijdstip komen en zeker zijn van uw terrein? Kies dan voor een vaste reservatie. Het veld staat op uw naam en u bent zeker dat u kan spelen. Dit is bij squash opgedeeld in twee periodes.

Periodes