GYM Padelclub

Kies de formule die bij jou past, losse of vaste reservaties mogelijk

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ontdek dan de gloednieuwe padel courts op onze club in Schoten, op de grens met ’s Gravenwezel en Schilde! Padel is een geweldige sport die snel aan populariteit wint over de hele wereld en bij ons kunt u het nu zelf gaan beleven.

We hebben 9 padel courts ter beschikking, 2 outdoor, 3 outdoor met overkapping en 4 indoor. Onze padel courts zijn van topkwaliteit en zijn ontworpen om de beste spelervaring te bieden.  
Padel combineert de beste elementen van tennis en squash en vereist strategie, snelheid en behendigheid om succesvol te zijn. Het is een leuke en energieke sport die geschikt is voor spelers van alle leeftijden en niveaus.  U zal merken dat padel een verslavende en opwindende sport is.

Maar het draait niet alleen om het spel. Het is ook een sociale sport die u de kans biedt om nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden te maken. Onze club organiseert regelmatig padel evenementen en competities, waar u aan kunt deelnemen en uw vaardigheden kunt testen tegen andere spelers.

Heeft u nog nooit padel, tennis of squash gespeeld?  Maak u geen zorgen, onze club biedt professionele coaching en begeleiding door ervaren trainers die u kunnen helpen uw techniek te verbeteren en uw spel naar een hoger niveau te tillen.  Bent u al een ervaren competitiespeler?  Ook dan kan u in onze padel academy terecht voor verdere vervolmaking.

Dus waar wacht u nog op? Kom gerust naar onze club en ontdek de padel sport.  We kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze padel courts

Hier kan u eenvoudig een tennis veld los huren of door middel van credits via ons reservatie systeem. Ook kunt u op vaste basis voor een ganse periode reserveren. Maak uw gratis account aan en reserveer uw terrein.

Tarieven (per half uur)

Op sportcentrum GYM kan je eenvoudig uw padelbaan reserveren per halfuur.  

Outdoor (1 credit = 1€)

Indoor/overdekt (1 credit = 1€)

Reservatie met credits

Het online credit systeem is de troef van GYM Sportcentrum. U kan snel een account aanmaken en geld opladen op uw virtuele rekening. Daarmee kan u en de rest van uw gezin een terrein reserveren op GYM. Deze virtuele rekening kan voor alle sporten gebruikt worden!

Tarieven zijn hetzelfde als de losse reservaties.

 

Vaste reservatie

U wilt wekelijks op hetzelfde tijdstip komen en zeker zijn van uw terrein? Kies dan voor een vaste reservatie. Het veld staat op uw naam en u bent zeker dat u kan spelen. Dit is bij padel voor een schooljaar (excl schoolvakanties).

 

Tarieven schooljaar vaste uren (18sept 2023 t/m 30 juni 2023 / niet in vakanties)

Onderstaande tarieven zijn per half uur

OUTDOOR

INDOOR / OVERDEKT

 

U kan nu nog instappen voor de huur van een vaste baan met verrekening van het aantal weken. 

Aanvraag: suzy@gym.be

 

Lessen en kampen

Activiteiten

Whatsapp groepen

Zoek jij nog padelpartners?

Interclub

Tornooien

Up & down

Beginners en half-gevorderd

  • P50 – P100
  • Donderdag: 13u00 – 14u30
  • Zondag: 17u00 – 18u30

Gevorderd

  • P200 – P300 
  • Woensdag: 9u30 – 11u00

Inschrijven via ‘Gym Padel Play Days’ in de iClub app

of www.iclub.be onder ‘inschrijvingen’

Padellen in Schoten/Schilde

We zijn de grootste padelclub in de Regio Schoten, Schilde, Brasschaat en St Job.

We hebben een aanbod indoorpadel, maar ook overdekte padel en outdoor padel.

Reserveren kan op losse basis via uw Iclub account. 

Heeft u graag les? Kijk dan even op www.gtpa.be