GYM Pickleballclub

Ontdek deze nieuwe opkomende sport

Ben je op zoek naar een leuke en sportieve manier om actief te blijven? Probeer Pickleball!

Pickleball is een snelgroeiende sport die elementen van tennis, badminton en tafeltennis combineert. Het wordt gespeeld met een peddel en een lichtgewicht plastic bal op een terrein dat de grootte heeft van een badmintonveld. Het is gemakkelijk te leren, maar biedt nog steeds een geweldige training en veel plezier voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

De populariteit van deze sport groeit snel in Amerika, mede dankzij onze eigen Kim Clijsters, die een fervent speler is. Momenteel wordt pickleball beschouwd als een ideale tv-sport vanwege de snelheid en het spektakel.

In ons sportcentrum hebben we 4 pickleball banen beschikbaar.
Of je nu een doorgewinterde professional bent of een beginner, onze faciliteiten zijn perfect voor iedereen die het spel wil leren of zijn vaardigheden wil verbeteren.

Pickleball is een sociale sport die perfect is om vrienden of de familie te beoefenen. Ons sportcentrum organiseert regelmatig evenementen en toernooien waarbij spelers elkaar uitdagen en plezier kunnen hebben.

Waarom probeer je pickleball niet eens uit? Kom naar ons sportcentrum en ontdek het plezier van deze snelgroeiende sport. Ons personeel is altijd beschikbaar om je op weg te helpen met tips en begeleiding.  Bekijk ook het introductie filmpje onderaan de pagina.

Welkom bij GYM Pickleballclub. Hier kan u eenvoudig een tennis veld los huren of door middel van credits via ons reservatie systeem. Ook kunt u op vaste basis voor een ganse periode reserveren. Maak uw gratis account aan en reserveer uw terrein.

Wat is pickleball?
Pickleball is een combinatie van badminton, tafeltennis en tennis. Het veld is een stuk kleiner dan een tennisveld en heeft ongeveer de omvang van een badmintonveld. De bal is qua afmetingen gelijk aan een tennisbal maar is van plastic en bevat gaten. Het net is wat kleiner dan een tennisnet en het racket, paddle genoemd, bevat geen snaren maar is hard en gemaakt van hout of carbon.

Reservatie met credits

Het online credit systeem is de troef van GYM Sportcentrum. U kan snel een account aanmaken en geld opladen op uw virtuele rekening. Daarmee kan u en de rest van uw gezin een terrein reserveren op GYM. Deze virtuele rekening kan voor alle sporten gebruikt worden!

Tarieven zijn hetzelfde als de losse reservaties.


Social Evening

U kan zich inschrijven voor Social Evening op onze club. Tijdens deze Social Evening beoefent u pickleball of squash met beginnende tot gevorderde spelers.

Inschrijven in 3 stappen:

Stap 1: Download onze IClub Play app. Vul onze clubnaam ‘Gym Sportcentrum’. Maak een nieuw account aan mocht u deze nog niet hebben. Vul hierbij al uw gegevens in. Zie onze brochure onderaan stap 3.

Stap 2: Wanneer u een account heeft aangemaakt klikt u op ‘inschrijvingen-Gym Padel Play Days’. Selecteer de sport en datum die u verkiest.

Stap 3: Klik op ‘Ik bevestig’. Selecteer uw betalingsmethode en voer de betaling uit. U krijgt een bevestiging van reservatie via mail.

 

Vaste reservatie

U wilt wekelijks op hetzelfde tijdstip komen en zeker zijn van uw terrein? Kies dan voor een vaste reservatie. Het veld staat op uw naam en u bent zeker dat u kan spelen.