GYM Pickleballclub

Ontdek deze nieuwe opkomende sport

Welkom bij GYM Pickleballclub. Hier kan u eenvoudig een tennis veld los huren of door middel van credits via ons reservatie systeem. Ook kunt u op vaste basis voor een ganse periode reserveren. Maak uw gratis account aan en reserveer uw terrein.

Wat is pickleball?
Pickleball is een combinatie van badminton, tafeltennis en tennis. Het veld is een stuk kleiner dan een tennisveld en heeft ongeveer de omvang van een badmintonveld. De bal is qua afmetingen gelijk aan een tennisbal maar is van plastic en bevat gaten. Het net is wat kleiner dan een tennisnet en het racket, paddle genoemd, bevat geen snaren maar is hard en gemaakt van hout of carbon.

Reservatie met credits

Het online credit systeem is de troef van GYM Sportcentrum. U kan snel een account aanmaken en geld opladen op uw virtuele rekening. Daarmee kan u en de rest van uw gezin een terrein reserveren op GYM. Deze virtuele rekening kan voor alle sporten gebruikt worden!

Tarieven zijn hetzelfde als de losse reservaties.


Social Evening

U kan zich inschrijven voor Social Evening op onze club. Tijdens deze Social Evening beoefent u pickleball of squash met beginnende tot gevorderde spelers.

Inschrijven in 3 stappen:

Stap 1: Download onze IClub Play app. Vul onze clubnaam ‘Gym Sportcentrum’. Maak een nieuw account aan mocht u deze nog niet hebben. Vul hierbij al uw gegevens in. Zie onze brochure onderaan stap 3.

Stap 2: Wanneer u een account heeft aangemaakt klikt u op ‘inschrijvingen-Gym Padel Play Days’. Selecteer de sport en datum die u verkiest.

Stap 3: Klik op ‘Ik bevestig’. Selecteer uw betalingsmethode en voer de betaling uit. U krijgt een bevestiging van reservatie via mail.

 

Vaste reservatie

U wilt wekelijks op hetzelfde tijdstip komen en zeker zijn van uw terrein? Kies dan voor een vaste reservatie. Het veld staat op uw naam en u bent zeker dat u kan spelen.