GYM Badmintonclub

Kies de formule die bij jou past, losse of vaste reservaties mogelijk

 Hier kan u eenvoudig een badminton baan los huren of door middel van credits via ons reservatie systeem.
Ook kunt u op vaste basis voor een ganse periode reserveren. Maak uw gratis account aan en reserveer uw terrein.

Welkom bij ons sportcentrum gelegen op de grens van Schoten, ‘s-Gravenwezel en Schilde, waar we een geweldige badmintonervaring bieden voor spelers van alle leeftijden en niveaus!

Badminton is een snelle en spannende sport die zowel door jong als oud gespeeld kan worden. Onze faciliteiten bieden vier badmintonbanen die beschikbaar zijn voor reservering. Of je nu een beginner bent die graag recreatief wil sporten, of een gevorderde speler die graag competitie speelt, onze faciliteiten zijn perfect voor iedereen.

We bieden alle benodigde materiaal te huur aan, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken. Er zijn kleedkamers om te douchen ter beschikking en ook ons clubhuis verwelkomt je nadien graag om het verbruikte vocht terug aan te vullen.

Onze vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te helpen en je te begeleiden bij het reserveren van een baan of het vinden van een partner om mee te spelen. Je hoeft geen lid te zijn van ons sportcentrum om te komen spelen, dus nodig gerust je vrienden en familie uit voor een gezellige en sportieve middag.

Dus waar wacht je nog op? Reserveer een baan en kom naar ons sportcentrum om badminton te spelen en plezier te hebben.

Tarieven

Op sportcentrum GYM kan je eenvoudig uw badmintonbaan reserveren per uur.  

Badminton Gym Sportcentrum Schoten
Badminton Gym Sportcentrum Schoten
"If we dare to win, we should also dare to lose"
by Dato' Lee Chong Wei

Reservatie met credits

Het online credit systeem is de troef van GYM Sportcentrum. U kan snel een account aanmaken en geld opladen op uw virtuele rekening. Daarmee kan u en de rest van uw gezin een terrein reserveren op GYM. Deze virtuele rekening kan voor alle sporten gebruikt worden!

Tarieven zijn hetzelfde als de losse reservatie!

 

Vaste reservatie

U wilt wekelijks op hetzelfde tijdstip komen en zeker zijn van uw terrein? Kies dan voor een vaste reservatie. Het veld staat op uw naam en u bent zeker dat u kan spelen.