GYM Tennisclub

Kies de formule die bij jou past , losse of vaste reservaties mogelijk

Welkom bij onze bruisende tennisclub gelegen op de grens van Schoten, ’s Gravenwezel en Schilde! Bij ons vindt u niet alleen indoor en outdoor tennisbanen, maar ook een gemeenschap van enthousiaste tennissers van alle leeftijden en niveaus.

Of u nu een beginner bent die net begint met tennissen of een ervaren speler die op zoek is naar competitie, wij bieden een warme en gastvrije omgeving waar u zich thuis zult voelen. Onze club heeft een scala aan tennisfaciliteiten die zijn ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen.

Maar we bieden meer dan alleen tennisbanen. Onze tennisclub is een plek waar u nieuwe vrienden kunt maken, uw vaardigheden kunt verbeteren en deel kunt uitmaken van een levendige gemeenschap. We organiseren regelmatig sociale evenementen, waardoor onze leden de kans krijgen om elkaar beter te leren kennen buiten de tennisbaan.  Toch heeft iedereen de keuze om hier wel of niet aan deel te nemen.  Ook de CEO of BV die anoniem een balletje wil slaan kan bij ons terecht.

Als u op zoek bent naar professionele coaching, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze ervaren en gekwalificeerde trainers staan klaar om u te helpen uw techniek en vaardigheden te verbeteren en u te begeleiden om een betere tennisser te worden.  We hebben trainers van alle niveau’s, dus voor de starter maar ook voor de A speler hebben we coaches klaar staan.

Maar bovenal draait het bij onze tennisclub om plezier hebben en genieten van de sport. Tennis is een geweldige manier om fit te blijven, stress te verminderen en uw geest scherp te houden. En bij onze club vindt u de perfecte omgeving om dit alles te doen.   We zijn niet voor niets de grootste ‘groene’ club van Vlaanderen.

Dus waar wacht u nog op? Sluit u aan bij onze tennisclub en ontdek wat we te bieden hebben. Of u nu wilt deelnemen aan een toernooi, nieuwe vrienden wilt maken of gewoon wilt ontspannen en plezier wilt hebben, onze tennisclub heeft alles wat u nodig heeft  We kijken ernaar uit u te verwelkomen.

Hier kan u eenvoudig een tennis veld los huren of door middel van credits via ons reservatie systeem. Ook kunt u op vaste basis voor een ganse periode reserveren. Maak uw gratis account aan en reserveer uw terrein.

Tarieven

Op sportcentrum Gym kan je eenvoudig uw tennisbaan per uur reserveren zonder lid te zijn. 

(1 credit = 1€)

 

 

Reservatie met credits

Het online credits systeem is de troef van GYM Sportcentrum. U kan snel een account aanmaken en geld opladen op uw virtuele rekening. Daarmee kan u en  uw gezin een terrein reserveren op Gym. Deze virtuele rekening kan voor alle sporten gebruikt worden!

Via de credits speelt u aan de voordeligste tarieven.

Vaste reservatie

U wilt wekelijks op hetzelfde tijdstip komen en zeker zijn van uw terrein? Kies dan voor een vaste reservatie. Het veld staat op uw naam en u bent zeker dat u kan spelen. Dit is steeds voor een volledig seizoen (winter- of zomerseizoen). 

 

Tarieven winter vaste uren ( 16 sept 2024 t/m 06 april 2025 )

Prijs voor seizoen

Tarieven zomer vaste uren ( 15 april 2024 t/m 30 juni 2024)

Prijs voor seizoen

Zomerlid 2024

U bent een veel speler of wenst interclub te spelen? Dan kan u in het zomerseizoen ook lid worden van GYM Sportcentrum. Hiermee kan u onbeperkt vrij spelen met andere leden (of met spelers met credits). Er is zowel een dag als als een full lidmaatschap. Alle leden kunnen indoor en outdoor reserveren!

 

Periode 15 april 2024 t/m 15 sept 2024

Lessen en kampen

Activiteiten

INTERCLUB

MIXED DAY

CLUBAVOND DUBBEL

TORNOOIEN