GYM Tennisclub

Kies de formule die bij jou past , losse of vaste reservaties mogelijk

Welkom bij GYM Tennisclub . Hier kan u eenvoudig een tennis veld los huren of door middel van credits via ons reservatie systeem. Ook kunt u op vaste basis voor een ganse periode reserveren. Maak uw gratis account aan en reserveer uw terrein.

Tarieven

Op sportcentrum Gym kan je eenvoudig uw tennisbaan per uur reserveren zonder lid te zijn. 

(1 credit = 1€)

 

 

Reservatie met credits

Het online credits systeem is de troef van GYM Sportcentrum. U kan snel een account aanmaken en geld opladen op uw virtuele rekening. Daarmee kan u en  uw gezin een terrein reserveren op Gym. Deze virtuele rekening kan voor alle sporten gebruikt worden!

Via de credits speelt u aan de voordeligste tarieven.

Vaste reservatie

U wilt wekelijks op hetzelfde tijdstip komen en zeker zijn van uw terrein? Kies dan voor een vaste reservatie. Het veld staat op uw naam en u bent zeker dat u kan spelen. Dit is steeds voor een volledig seizoen (winter- of zomerseizoen). 

 

Tarieven winter vaste uren ( 19 sept 2022 t/m 2 april 2023 )

Prijs voor seizoen

Tarieven zomer vaste uren ( 19 april 2022 t/m 27 juni 2022 )

Prijs voor seizoen

Zomerlid 2023

U bent een veel speler of wenst interclub te spelen? Dan kan u in het zomerseizoen ook lid worden van GYM Sportcentrum. Hiermee kan u onbeperkt vrij spelen met andere leden (of met spelers met credits). Er is zowel een dag als als een full lidmaatschap. Alle leden kunnen indoor en outdoor reserveren!

 

Periode 10 april 2023 t/m 17 sept 2023

Lessen en kampen

Activiteiten

INTERCLUB

LADIESDAY

CLUBAVOND DUBBEL

TORNOOIEN